Wysłany: 2010-02-23, 10:53 Problemy z automatycznym logowaniem
Mam problem, pomimo tego iż po zalogowaniu zaznaczam opcję, żeby mnie logowało automatycznie przy każdej wizycie, to jednak i tak po ponownym wejściu na stronę muszę się własnoręcznie logować :/
Najpierw naciśnij czerwone "Zaloguj" obok FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy i Rejestracja, tak by załadowała się strona z logowaniem na środku i tam zaznacz opcję automatycznego logowania. U mnie tylko stąd działa ta funkcja i tylko przez jeden dzień. Kolejnego dnia znowu trzeba się w ten sposób logować.
_________________ "Sposób, w jaki człowiek działa, jest bezpośrednią konsekwencją sposobu, w jaki myśli."
Kochani, w przypadku gdy nie chcemy za każdym razem wpisywać loginu i hasła, aby zalogować się na Forum - skorzystajmy z przydatnej funkcji zapamiętywania haseł, występuje ona w Operze, Chrome, nie mam pewności ale w Firefox również powinna być. Przykładowo używając Opery, wchodzę na Forum i automatycznie mam podświetlone pola logowania, wystarczy że wykonam skrót klawiaturowy CTRL+ENTER i jestem automatycznie zalogowany.
_________________ Serdeczności!
TiDżej - "(...) nie ma takiej rzeczy, której jawnym lub ukrytym przeznaczeniem nie byłoby Nasze Szczęście." Kreatywnie: www.kreacje.net | Prywatnie: www.tidzej.kreacje.net