Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Poznajmy się
Autor Wiadomość
calkiemzielona 
szczęściara

Wysłany: 2010-03-08, 22:47   

Hej!
Tu Aga.
Lat 27.
Podczytuję Was od jakiegoś czasu :) Cieszę się, że trafiłam na to forum.
Z sekretem w formie książkowej i filmowej spotkałam się całkiem niedawno. Potem przeczytałam "Potęgę podświadomości" i "Boska matrycę".
Za to zaskakujące "zbiegi okoliczności" spotykają mnie odkąd tylko pamiętam :)
Obecnie staram się walczyć z moim czarnowidztwem i przyciagnąć do siebie masę radości :))
Pozdrawiam wszystkich gorąco!

szpan90 

Wysłany: 2010-03-09, 23:40   

ahh gdzie moje maniery ja tu gadu na postach a sie w ogóle nie przedstawiłam ;p Więc Karolina lat 19...yy juz 20 ;p Sekret znam od paru miesięcy. Za pierwszym razem przyznam że wywołał we mnie mieszane uczucia. Jednak gdy obejrzałam go drugi raz zaczęłam sie zastanawiać co by było gdybym ja też umiała panować nad własnym zyciem. I stało sie...zaczęłam myśleć inaczej, mówić inaczej, zachowywać sie inaczej. Trafilam na forum, które jeszcze bardziej mnie utwierdziło w moich nowych przekonaniach i dało wiele wskazówek. Przyciągam małe rzeczy jak narazie ale całą moja energie skupiam na jednym celu najważniejszym w moim życiu, mojej obsesji od zawsze ;p Wiem że w końcu to do siebie przyciagne. Kocham tą strone i tutejszych ludzi, którzy co dzień swoimi postami daja mi usmiech na twarzy :)

espeso 

Wysłany: 2010-03-11, 08:01   

Witam

mam na imię Ewa
Z "Sekretem" zetknęłam się dopiero co...wiem na razie bardzo mało i niewiele z tych mądrości udaje mi się wprowadzić w życie. Jak sięgnę pamiecią wstecz to wiem, że to działa!! Działo się jak dotąd bezwiednie, podświadomie stosowałam w życiu wielki sekret.
Od jakiegoś czasu jest trudniej, nie wiem z czego to wynika ale zamierzam to zmienić.
Mam nadzieję, że jako nowicjuszce podpowiecie parę wskazówek :)
Pozdrawiam wszystkich
Ewa

alves 

Wysłany: 2010-03-11, 09:49   

Hej.
Z "Sekterem " zetkołem sie kilka dni temu po obejzeniu filmu w internecie i bardzo mnie to zaciekawiłoch.Codziennie w moim zyciu mam mnustwo negatywnych mysli które mi przeszkadzają w codziennym zyciu i chciałbym to zmnienic.
Pozdrawiam Rafał

Werka150 
Weron!ka

Wysłany: 2010-03-11, 16:25   

Hej :-D

Nazywam Się Weronika Lat 12, No w Maju 13 Lat :mrgreen:
Sekret Zaczelam Oglądać Od Zeszłego Miesiąca Czyli Luty,
Ten Sekret Pomógł Mi, Że Nie Myślę Negatywnie Tylko Pozytywnie :-D
Więc Moje Życie Zaczyna Się Zmieniać :mrgreen:

Pozdrawiam :-D

Naimad 
Kreator;)

Wysłany: 2010-03-13, 18:08   

Witam wszystkich serdecznie

Mam na imię Damian, lat 17
Choć Sekret poznałem już rok temu w formie filmowej i książkowej to w ostatnich dniach poczułem potrzebę, by dowiedzieć się czegoś więcej i trafiłem na to forum, bardzo mi się tu spodobało i mam nadzieję, że dzięki wspólnej współpracy, wiedzy i doświadczenia każdy z Nas osiągnie sukces w każdej dziedzinie życia, tego życzę Wszystkim !

Pozdrawiam

cyganowa 

Wysłany: 2010-03-14, 09:13   

Witam wszystkich!

Mam na imię Aśka,lat 27(jeszcze :-) )
Sekret znam od niedawna a właściwie jeszcze Go poznaję :-D .Chcę by mi towarzyszył przez całe dalsze życie czego i Wam wszystkim też tego życzę!
pozdrawiam!

mmm 

Wysłany: 2010-03-17, 19:03   

to ja!

cześć wszystkim "sekretowiczom" !!!

to na prawdę działa! choć sama dobrze wiem, że przyciągamy i to co chcemy, i to czego nie chcemy doświadczać,a niestety o tym drugim myślało mi się łatwiej i częściej - na szczęście jestem na bbbbbbbb dobrej drodze, żeby łatwiej i częściej myślało mi się o sukcesach - różnych różnistych :mrgreen:
Powiem jeszcze, że super ekstra jest już samo optymistyczne podejście, że chcieć to móc, a mega super super ekstra, jak zdarzy się coś co w tym człowieka utwierdza :lol:
Po prostu od kilku tygodni żyje mi się zdecydowanie lepiej!!! choć na razie w oczekiwaniu na "coś na czym bbb mi zależy"
p.s. wizualicaje to też super ekstra sprawa ;-)

Magda

paradise 
paradise

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-03-19, 08:13   

Witam Was wszystkich serdecznie :)
Mam na imię Anetta i mam 36 lat.
Od zawsze pociągało mnie "nieodgadnione".
W zasadzie do tej pory pracowałam z afirmacjami. Od miesiąca włączyłam w to również PP i to z bardzo pozytywnym skutkiem, ale o tym opowiem innym razem.

julka25 

Wysłany: 2010-03-23, 13:33   

Cześć
Witam wszystkich serdecznie, sekret odkryłam kilka tygodni temu, i sam fakt ze staram sie myśleć pozytywnie i nie narzekać :-D sprawia ze czuje się dużo lepiej :-) pozdrawiam

Tomek 

Wysłany: 2010-03-24, 19:24   

Witam wszystkich
Z Sekretem żyję od roku, uzupełniam wiedzę o inne pozycje. Pierwszą inspiracją była myśl mistrza Zen przeczytana wiele lat temu. Sekret ubrał w słowa wiele spraw które czułem intuicyjnie. To wspaniała przygoda.

Hegone 
Hegone

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-03-30, 21:30   

Siema:)
Oficjalnie przyznaję się do tego że znam Prawo Przyciągania. Obecnie wprowadzam je w moje życie, które staje się lepsze i ciekawsze:)
pozdrawiam Wszystkich, na pewno jesteście wspaniali:)
Agatunia :mrgreen:

Wunderman 

Wysłany: 2010-04-01, 12:04   

Witam

Filozof, wizjoner, pasjonat :)

Damian , dwudziestoletni mężczyzna z woj. świętokrzyskiego. Nieśmiertelna, ponadczasowa świadomość ;-)

Od najmłodszych lat interesuję się zjawiskami typu "obe", "ld", prana-jama...

Pozdrawiam odwiedzających

Nata 

Wysłany: 2010-04-05, 21:00   

Natalia
Lat 23
Ekspresyjna
Wyluzowana
Miłośniczka życia i muzyki
Charakteryzatorka
Nieustannie prowadzi filozoficzne konwersacje z Wszechem (jak Go zwykła nazywac)
Ambasadorka różowych okularów
Ładna
Niepoprawna romantyczka
Ceni dobrą rozmowę
Wariatka

WITAM :))

lospeciakos 

Wysłany: 2010-04-06, 09:54   

Super, ze jest nas az tylu :-)

Z idea przyciagania zatknelam sie juz lata temu czytajac Potege Podswiadomosci. Do tej pory uwazam, ze Sekret jest kalkowaniem tego pomyslu. Obydwa jednak sie uzupelniaja w pewnych kwestiach i to jest piekne.

Ostatnio dopiero zrobilam liste rzeczy, ktore nieswiadomie przyciagnelam i nogi sie pode mna ugiely. To dziala, mimo ze watpliwosci nadal sa.

Odpowiedz do tematu